AI CONNECT u Kragujevcu: Otključavanje potencijala veštačke inteligencije za mala i srednja preduzeća

01. decembar 2023.
Share
news featured photo

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) poziva sve zainteresovane da se pridruže AI CONNECT konferenciji, koja će biti održana u utorak, 5. decembra, u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu (Liceja Kneževine Srbije 1A), počev od 11.00 časova. Ovaj događaj, podržan od strane Vlade Republike Srbije, Regionalne privredne komore Kragujevac i Univerziteta u Kragujevcu, fokusira se na osnaživanje malih i srednjih preduzeća kroz primenu veštačke inteligencije (AI).

Serija mini konferencija i radionica pod nazivom AI CONNECT osmišljena je da istakne transformacione mogućnosti veštačke inteligencije u ključnim oblastima kao što su proizvodnja, logistika, ljudski resursi, marketing i prodaja. Cilj je pružiti uvid u to kako AI može unaprediti kontrolu kvaliteta, optimizaciju procesa, upravljanje lancem snabdevanja, procese regrutacije, personalizaciju marketinških strategija i još mnogo toga.

Na konferenciji će se obratiti Stefan Badža, direktor za specijalne projekte iz Kabineta predsednice Vlade Republike Srbije, Filip Mrdak, rukovodilac projekata CDT-a, Slobodan Ilić, direktor tehnologija u Institutu za veštačku inteligenciju, brojni stručnjaci iz oblasti veštačke inteligencije, kao i konsultanti CDT-a.

AI CONNECT pruža neprocenjive uvide od stručnjaka i lidera industrije, omogućava povezivanje sa kolegama i mentorima, te nudi praktične radionice i studije slučaja o uspešnim implementacijama AI rešenja. Konferencija predstavlja izuzetnu priliku za preduzeća da steknu znanja i prilagođena rešenja za svoje poslovne potrebe.

Sva zainteresovana mala i srednja preduzeća mogu da se prijave putem linka u nastavku: bit.ly/3uDk2bH 🔗

Agendu možete da preuzmete OVDE.

Share